In 1978 begon Sjaak Slijkerman met een garage in Westerland. Sinds die tijd is onze onderneming sterk gegroeid en telt inmiddels drie vestigingen: Autobedrijf Leon Slijkerman in Westerland (onderhoud, APK en autoverkoop), Autoservice Slijkerman in Hippolytushoef (nieuwe en gebruikte auto’s, schadeherstel en APK) en Handelsonderneming De Haukes (tuin- en parkmachines, boottrailers en aanhangwagens). Welke van onze vestigingen in de kop van Noord-Holland u ook bezoekt, bij Autobedrijf Leon Slijkerman kunt u altijd terecht voor alles wat rijdt en moet blijven rijden.

In Westerland beschikken we over ruim 500 vierkante meter showroomruimte. Hier treft u onder meer occasions en nieuwe en gebruikte tuinmachines en aanhangwagens aan. Onze vestiging in Hippolytushoef heeft een ruime werkplaats, spuitcabine en professionele spuit- en verfmengapparatuur en een groot occasionplein.

Autobedrijf Slijkerman is een echt familiebedrijf waarbij u persoonlijk contact en ouderwetse service altijd hoog in het vaandel staan.

Wilt u weten wat andere klanten over ons zeggen?

Bezoek dan nu de ANWB website en schrijf een boordeling!