Bandenwissel

Tijd voor zomerbanden!

Heeft u al uw winterbanden gewisseld? Na het ingaan van de zomertijd is het hoog tijd om op zomerbanden te gaan rijden. Want de juiste banden zijn belangrijk voor uw verkeersveiligheid; boven de 7 graden presteren zomerbanden nou eenmaal beter.

Vergeet u onze gratis wintercheck voor alle merken niet?

Te lage bandenspanning: levensgevaarlijk

Wist u dat de spanning in uw banden iedere maand gemiddeld met 0,1 bar vermindert? Dit komt omdat het rubber van een band iets poreus is. Rijdt u met een te lage bandenspanning, dan slijten uw banden sneller. Daarnaast kunnen uw banden oververhit raken. Met een klapband als gevolg. Controleer uw banden daarom iedere maand. Of maak een online afspraak om dit door ons te laten controleren!

Afspraak maken?

Maak nu een afspraak voor de het wisselen van uw zomer of winterbanden bij autobedrijf Leon Slijkerman regio gemeente Hollands Kroon / Noord-Holland. Klik hier om direct online een afspraak te maken!

Hoelang duurt een bandenwissel?

Banden wisselen duurt gemiddeld een uur. Dit is inclusief het monteren en balanceren van de banden en het vervangen van de ventielen. Een wielenwissel duurt ongeveer 25 minuten.

Whatsapp Autobedrijf Leon Slijkerman Bel Autobedrijf Leon Slijkerman Email Autobedrijf Leon Slijkerman Facebook Autobedrijf Leon Slijkerman