Storingsdiagnose

Auto’s van tegenwoordig beschikken over steeds meer elektronica. Deze technische vooruitgang is leuk, maar kan echter ook vervelende storingen met zich meebrengen. Om deze storingen vast te stellen, dient de auto in de garage aangesloten te worden op diagnose-apparatuur. Deze apparatuur leest de storing uit het geheugen van uw auto, zodat deze opgelost kan worden. Autobedrijf Leon Slijkerman beschikt over de meest moderne diagnose-apparatuur om uw auto uit te lezen én vakkundige monteurs om storingen te verhelpen. Tevens is Autobedrijf Leon Slijkerman erkend GMTO-autodiagnosespecialist. Zo kunt u weer gerust de weg op!

Wat betekend GMTO?

GMTO betekent “Gerichte Motortechnische Opleidingen”. Dit instituut is de grootste opleider in Nederland op het gebied van automobielelektronica, voor met name de universele garagebedrijven. GMTO heeft daarvoor een eigen lesmethode ontwikkeld. Hiermee worden de doorgaans gecompliceerde toepassingen van elektronica zo veel mogelijk helder gemaakt. Een garagebedrijf dat werkt met GMTO staat dus voor goede in de praktijk opgeleide vakmensen, de nieuwste diagnoseapparatuur en prima service!

Whatsapp Autobedrijf Leon Slijkerman Bel Autobedrijf Leon Slijkerman Email Autobedrijf Leon Slijkerman Facebook Autobedrijf Leon Slijkerman