Over ons

In 1978 begon Sjaak Slijkerman met een garage in Westerland. Sinds die tijd is onze onderneming sterk gegroeid.

Sjaak begon met 1 hefbrug en een smeerput en verkocht toyota’s. Deze werkplaats had een laag plafon dus de auto kon maar een meter omhoog. In 1981 werd de werkplaats naast het pand gerealiseerd daar was ruimte voor 2 tweekoloms en een vierkoloms hefbrug. De oude werkplaats werd omgetoverd tot kleine showroom, we werden subdealer van Suzuki.

Negen jaar later mochten we eindelijk de showroom tegenover bouwen waardoor we meer nieuwe auto’s konden verkopen en meer tuin en parkmachines konden tentoonstellen.

In 1997 werd Leon Slijkerman medevennoot nadat hij zijn opleidingen had afgerond en een jaar commerciële werkervaring had opgedaan in een automaterialen zaak. 2004 was het jaar dat we onze onderneming uitgebreide met een extra vestiging op het Molenveld 2 in Hippolytushoef. Leon Bleef in Westerland en Sjaak trok naar Hippolytushoef om het op te zetten.

In Westerland beschikken we over nieuwe en gebruikte tuinmachines en aanhangwagens aan.

Autobedrijf Slijkerman is een echt familiebedrijf waarbij u persoonlijk contact en ouderwetse service altijd hoog in het vaandel staan.

Whatsapp Autobedrijf Leon Slijkerman Bel Autobedrijf Leon Slijkerman Email Autobedrijf Leon Slijkerman Facebook Autobedrijf Leon Slijkerman